Abang Hensem & Akak Cantik

Segment : Jom Blogwalking Sampai Pengsan



" Jom Blogwalking Sampai Pengsan "

Assalamualaikum...hari ini admin akan buat segmen pertama Blogwalking bertajuk " Jom Blogwalking Sampai pengsan "...blogwalking ini bertujuan untuk menambah followers semua blogger ...anyway jemput lah mengikuti segmen ini ehh..syarat syaratnya pun senang jer..pastikan sharekan kepada rakan rakan juga ok...



Syarat syaratnya 
  1. Mempunyai blog
  2. Wajib Follow blog nie 
  3. Wajib Like fb page
  4. Buat entry yang bertajuk " Jom Blogwalking Sampai Pengsan "
  5. Lekatkan banner diatas dalam entry korang dan backlinkkan ke entry nie.
  6. Letakkan juga jumlah follower terkini 
  7. Setelah selesai semua..korang boleh letak link entry korang dalam kotak komen tuhh..
  8. List nama yang sudah join akan sentiasa di update 
  9. Segmen ini mula 2/10/2012  dan tamat  31/10/2012 .
  10. InsyaAllah segmen ini akan ada hadiah untuk sesiapa yang followernya meningkat dengan banyak ...


10 ulasan:

Affiqahfarahain Dzulkifflee berkata...

done ! :)http://affiqahfarahain.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

Fatihah Jakfar berkata...

dah follow!
http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

Jue Derella berkata...

dr segmen y sma... jue dh follow sini...^^
www.jderella.blogspot.com

bermula disini berkata...

TQ join...rajin2 promote ehh...klu menang insyaAllah ada hadiah =)

Amalia berkata...

http://leyacasandra.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

Hartina Arssid berkata...

Hi salam kenal datang dari segmen yang sama and follow sini. Visit me backk tq

http://www.mylittlewing12.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

Aqilah Rezali berkata...

Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaaa. :)
Done follow you. Hihi. ^^

http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-1-jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

Venessa Jane berkata...

pengikut yg ke #163

http://imvenessajane.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

AthiffirA berkata...

Ffira join jugak . Gud luck :)

http://athiffira.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

emy berkata...

Done =) salam perkenalan semua ;) jemputlah ke blog saya. thank you!

http://penselpoyo.blogspot.jp/2013/10/segmen-jom-blogwalking-sampai-pengsan.html