Abang Hensem & Akak Cantik

Segment : Yana Ajak Blogwalking!


Assalamualaikum

For the first time saya nak buat segmen setelah sekian lama tak join mana-mana segmen. Nak tambah follower? Nak tingkatkan trafik blog? atau nak tambah kenalan dengan blogger baru? Jom join ramai-ramai segmen ni ye :')


Syarat-syarat :

1) Buat entry bertajuk "Segmen : Yana Ajak Blogwalking"
2) Letak banner saya yang comel dekat atas ni dalam entry awak ye :')
3) Tag kawan awak at least 3 orang
4) Hantar link entry dekat komen bawah ni tau

Mudah kan nak join? Nanti saya akan listkan senarai blogger yang join. Dan saya jugak akan letak link blogger yang join di page saya ye. Dah baca? Buatlah entry sekarang :')

Sile lah follow sini kalau sudi, Terima kasih daun keladi.
-Page (FOLLOW)
-Twitter (FOLLOW)


5 ulasan:

Kara =) berkata...

salam kenal ^^ dr segmen ni jugak :)

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A berkata...

singgah sini balik... ^_^

cik azLyzah⊙.☉ berkata...

Follow..Follow..Follow!! :DD
Follow Back yewwwww..

http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Fendy berkata...

singgah dari segmen yana...xjoin pon segmen ni...tapi nak BW...salam kenal...

Amalia berkata...

jemput singgah^^
http://leyacasandra.blogspot.com/2012/10/segmen-yana-ajak-blogwalking_8.html