Abang Hensem & Akak Cantik

Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas

Syarat Join:
  1. Follow blog Shawal.. Done Follow!
  2. Mesti like fanpage Mohd Noor Shawal Blog's & Assalamualaikum (lagi dua tu terserah nak like ke tak nak)
  3. *NEW Kalau Nak subscribe pun boleh.. Tak nak tak pe.. yang penting like dua bende alah tu, ok? 
  

Cara Join:
  1. Buat satu entry khas bertajuk Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas
  2. Copy paste Banner SMART tu dalam entry korang..
  3. Nak tag boleh, tak nak tak pe.. Ikut suka hati anda.. 
  4. Letak jumlah follower korang sekarang, tak perlu printscreen..kalau nak boleh.. (166 only) 
  5. Letakkan link fanpage korang sekali kalau korang nak promote fanpage korang, kalau tak nak tak pe..(kalau nak promote fanpage, lagi bagus kalau letak button like kat dalam entry, kalau letak link pun boleh)
  6. Tak de fanpage, letak link Twitter korang, kalau tak nak letak dua dua pun tak pe..(kalau nak promote twiter korang, lagi bagus kalau letak button follow kat dalam entry, kalau letak link pun boleh)
  7. Tinggalkan link entry korang kat entry ni.. 
  8. Selepas join anda kene baca List Update di bawah 

List Update..Kalau malas nak baca.. Baca yang diboldkan sahaja.. ^^

UPDATED 1: Kepada peserta yang dah join, tolong jangan tukar link blog anda atau jangan privatekan blog anda ataujangan delete blog anda, ia akan menyusahkan peserta yang lain!!

UPDATED 2: Anda dibenarkan menggunakan kesemua blog yang ada, minimum 1 blog maximum 3 blog sahaja..

UPDATED 3: Ada peserta mintak tolong buang word verification.. ^^ ikut je tutorial ni >klik siniKredit to Aini Zakaria untuk tutorial tu.. :) Kalau korang dah remove senang peserta lain nak tinggalkan jejak kat blog korang.. :)

UPDATED 4: Peserta juga boleh chat dengan para blogger di laman web Jom Borak Blog.. 


UPDATED 5: Bagi link penyertaan! Bukan link Blog! link blog tidak akan dilayan.. 

UPDATED 6: JANGAN KOMEN DEKAT ENTRY SENARAI PESERTA 'KENAPA LINK SAYA TAK ADA???' SEDANGKAN ANDA BARU SAHAJA JOIN DALAM BEBERAPA MINIT YANG LALU.. Shawal manusia normal yang online kadang kadang macam anda semua.. ok??? :)

TAMAT: 30/11/2012 *Dah Confirm! Tidak akan diubah lagi.. :)

Lagi cepat anda join lagi cepat naik follower, dan blogwalker.. :p

Kepada mereka yang join macam biasa lah, dimestikan mengfollow semua peserta lain yang join segmen ni..

3 ulasan:

Mr. Firdaus Windey berkata...

salam datang BW sini. dah follow sini dah sebelum ni. :) hit me back.. :)

http://redscarz.blogspot.com

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad berkata...

Thanks join.. Jom BW peserta lain.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/peserta-segmen-jom-tingkatkan-follower.html

Noor berkata...

hai..dari segmen yg sama..dah follow blog ni..thx ye follow blog sy.!